Openingstijden

Openingstijden showroom: 

I.v.m. het Coronavirus hebben wij aangepaste openingstijden.

U bent altijd van harte welkom, u kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222.

 

Trappen Utrecht

Bent u op zoek naar een specialist in trappen uit de omgeving van Utrecht? Allstairs is de trappen specialist en de beste van Utrecht en omgeving. Wij kunnen veel voor u betekenen door onze jaren lange ervaring. Wij garanderen kwaliteit en garantie. Dankzij ervaring en vakkennis bent u gegarandeerd van de perfecte trap.

Een trap op maat

In iedere woning past een trap. Maar niet iedere woning is hetzelfde. Er zijn nogal wat variaties. Wij kunnen elke trap voor u op maat maken. We kunnen de trap naar uw wens maken, en u zult versteld staan van het resultaat! Als specialist in trappen uit Utrecht maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en leveren wij vakmanschap op maat.

Klanttevredenheid staat centraal

Neem gerust contact met ons op om vast te stellen wat wij als trappen specialist voor u kunnen doen. We willen graag eerst van u horen wat u precies van ons verwacht en wat uw wensen zijn. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Als uw verwachtingen duidelijk zijn gaat Allstairs voor u aan het werk. Door de vele ervaringen bieden wij voor iedere opdracht een geschikte oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact met ons op

Vul het contact formulier in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt zo uw vragen stellen of u kunt een afspraak maken met Allstairs en zullen de klanten uit Utrecht vakkundig helpen. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen (http://www.allstairsonline.nl/hout.html).