Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Allstairs in het nieuws

Op deze site willen wij u laten zien dat wij regelmatig te zien zijn in vakbladen, trappen magazines, kavel en huis bladen, droomhuis, telegraaf en natuurlijk niet te vergeten de televisie.


Vintagecloset Fairytale


Bedrijfsfilm door RTL

Trappenshowroom Allstairs Benelux is door RTL 5 benaderd vanwege haar unieke uitstraling en formule!

Uiteraard heeft Allstairs van deze gelegenheid gebruik gemaakt en is er door RTL 5 een ruim 3 minuten durende bedrijfsfilm geproduceerd.

Deze bedrijfsfilm zal uitgezonden worden op de volgende data:

Om iedereen deze bedrijfsfilm te kunnen laten zien verzoeken wij u om dit bericht te verspreiden aan uw relaties / vrienden / familie en kennissen en wensen u veel kijkplezier!

Tevens is na uitzending op televisie onze bedrijfsfilm ook te zien op onze website video (waar momenteel nog een ontwerp versie zichtbaar is).


Exclusieve trap als meubelstuk

Persbericht - 28 maart 2007

EDE – De trap mag tegenwoordig gezien worden. Waar de trap vroeger nog wel eens een gebruiksvoorwerp was om van beneden naar boven te komen, is de trap tegenwoordig echt een meubelstuk. Naast de houten trap is er tegenwoordig ook veel meer mogelijk. Wat te denken van een zwevende natuurstenen trap of een trap van glas mét ingebouwde LED-verlichting.

Allstairs Benelux uit Ede levert exclusieve trappen aan particulieren en bedrijven. Peter van den Ende van Allstairs hierover: “Wij richten ons voornamelijk op unieke ontwerpen. Allstairs maakt trappen die nog nooit eerder zijn gemaakt. De wensen van de klant zijn hierbij heel belangrijk. Door hiernaar te luisteren komen vaak de meest bijzondere en exclusieve trappen tot stand.” Van den Ende en zijn compagnon René de Boer verkennen graag de mogelijkheden en zijn erg ingenomen met het feit dat steeds meer mensen de trap als kunstobject gaan zien. “In de loop der jaren hebben de keuken, tuin en badkamer alle aandacht gehad en nu is dan eindelijk de trap aan de beurt.” aldus de Boer. renzen verleggen daar gaat het Allstairs om. Neem nu de paradepaardjes van het bedrijf uit Ede. Bijvoorbeeld de wokkelvormige glazen trap met ingebouwde LED-verlichting. Of de volledig zwevende natuurstenen trap. Deze ontwerpen hebben er voor gezorgd dat de opdrachten binnenstromen, zowel uit binnen- als buitenland. De zwevende trap van natuursteen en de zwevende glazen trap met ingebouwde LED-verlichting zijn Europees gepatenteerd. Van den Ende nogmaals: “Mensen willen meer, durven meer en hebben meer te besteden. De keuze van de trap is afhankelijk van het soort woning. Bewoners van een huis, gebouwd in de jaren ’30, kiezen veelal voor een houten trap met siersmeedijzer. Het liefst dan ook nog met de hand gemaakte versieringen in het houtwerk. Ook hebben zij een voorkeur voor een volledig witte trap in Engelse stijl. Eigenaren van een nieuwbouwwoning willen steeds vaker zélf een trap uitzoeken en dan krijgt de aannemer regelmatig te horen dat de standaardtrap niet geplaatst hoeft te worden. Men wil experimenteren, opvallen en een goede indruk achter laten.”


Exclusieve trap als statussymbool

Persbericht Miljonair Fair 2007 - 6 december 2007

EDE – Allstairs Benelux uit Ede levert exclusieve trappen aan particulieren en bedrijven. Peter van den Ende van Allstairs hierover: “Wij richten ons voornamelijk op unieke ontwerpen. Allstairs maakt trappen die nog nooit eerder zijn gemaakt. De wensen van de klant zijn hierbij heel belangrijk. Door hiernaar te luisteren komen vaak de meest bijzondere en exclusieve trappen tot stand.”

Van den Ende en zijn compagnon René de Boer verkennen graag de mogelijkheden en zijn erg ingenomen met het feit dat steeds meer mensen de trap als statussymbool gaan zien. “In de loop der jaren hebben de keuken, tuin en badkamer alle aandacht gehad en nu is dan eindelijk de trap aan de beurt. De trap mag tegenwoordig gezien worden. Waar de trap vroeger nog wel eens een gebruiksvoorwerp was om van beneden naar boven te komen, is de trap tegenwoordig echt een meubelstuk. Bijna alles is heden ten dage mogelijk. Wat te denken van een zwevende natuurstenen trap of een trap van glas mét ingebouwde LED-verlichting” aldus de Boer.

Grenzen verleggen daar gaat het Allstairs om. Neem nu de paradepaardjes van het bedrijf uit Ede. Bijvoorbeeld de wokkelvormige glazen trap met ingebouwde LED-verlichting. Of de volledig zwevende natuurstenen trap. Deze ontwerpen hebben er voor gezorgd dat de opdrachten binnenstromen, zowel uit binnen- als buitenland. De zwevende trap van natuursteen en de zwevende glazen trap met ingebouwde LED-verlichting zijn Europees gepatenteerd. Van den Ende nogmaals: “Mensen willen meer, durven meer en hebben meer te besteden. Men wil experimenteren, opvallen en een goede indruk achterlaten.”