Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Aluminium trappen

Of u nu een traditionele of moderne uitstraling in uw huis wilt hebben, de aluminium trappen van Allstairs Benelux passen altijd. Ook tijdens renovaties is een aluminiumtrap een uitstekende oplossing. De aluminium trappen van Allstairs hebben een aparte allure en zijn kwalitatief uitstekend. Allstairs Benelux levert verschillende types die passen bij uw smaak en interieur. U kunt kiezen uit onder andere Concorde, Triangle, Starlight en Solitaire.

 

Bekijk hier onze aluminium trappen

De voordelen van aluminium trappen zijn legio:

  • Aluminium is een uniek en tijdloos materiaal dat past in elk interieur.
  • Aluminium designtrappen hebben een strakke lijn, met een keuze uit verschillende modellen.
  • Op maat gemaakt volgens de afmetingen van uw project met bijgevolg een veelheid aan mogelijke parameters voor een optimale comfort en veiligheid.
  • Zeer sterk materiaal, met een sterkte berekend op minimaal 300kg/m².
  • Zeer krasbestendig materiaal en onderhoudsvriendelijk. Vuil en stof worden niet aangetrokken door de anodisatie van het aluminium en het oppervlak is zo goed bestand tegen corrosie en krassen.
  • Eenvoudige vervanging van treden.
  • Zowel binnen als buiten is het plaatsen van aluminium trappen mogelijk aangezien het geen metaal bevat en geen vocht op neemt. Roest of verrotting komt ook niet voor, waardoor ze ook aan de kust geplaatst kunnen worden.
  • Budgetvriendelijk door het toepassen van intelligente systemen.
  • Gemakkelijk te monteren, als u een beetje handig bent zou u het eventueel zelf kunnen plaatsen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Samen met u realiseren wij graag de aluminiumtrap die u in gedachten heeft. Wij bespreken uw wensen met de architecten en aannemers waarmee wij nauw samenwerken. Door middel van onze gerealiseerde projecten en door de realisatie van onze grensverleggende ideeën zijn wij in staat om uw droomtrap te leveren die binnen uw budget past. Wij nemen u vanaf de offerteaanvraag tot en met de oplevering de zorgen uit handen en zorgen voor een unieke aluminiumtrap.

Maak een afspraak in onze showroom en bekijk de oneindige mogelijkheden van Allstairs Benelux.