Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Beton trappen

Beton is een materiaal in opkomst als men specifiek kijkt naar luxe en betaalbare trappen. Daarnaast is het al jaren bekend als prefab product voor vluchttrappenhuizen en buitentrappen. Bij Allstairs gaan we met beton dan ook een stapje verder dan de standaard trap. De uitstraling van de Allstairs beton trappen is dan ook heel anders dan de standaard trappen.

 

Bekijk hier onze beton trappen

Wat is er mogelijk?

In ons assortiment hebben wij beton trappen met zwevende treden. Deze zijn geschikt voor zowel spiltrappen als steektrappen. Indien de wanden constructief sterk genoeg zijn kunnen ook zwevende kwartslag en halfslag trappen gemaakt worden. Qua afwerking van het beton kunt u kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen (bijvoorbeeld stralen of zoeten). Beton kan zeer fraai toegepast worden als contrast materiaal bij steenachtige vloeren of gietvloeren. Betonnen spiltrappen kunnen, evenals bewapende natuursteen treden, uitermate goed toegepast worden als hoofdtrap in een kantoorgebouw. Deze opvallende trap kan tevens dienst doen als vluchtweg. De balustrade, spiraal leuning en vide hekwerken kunnen uitgevoerd worden in gepoedercoat staal of in RVS.

Uw ervaren partner in beton trappen

Allstairs heeft inmiddels verschillende projecten gerealiseerd met betrekking tot beton trappen, naar volledige tevredenheid van haar klanten.