Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Combinatie trappen

Het mag duidelijk zijn dat er op het gebied van trappen een grote verschuiving gaande is. De trends zijn duidelijk zichtbaar en Allstairs speelt daar dan ook uitstekend op in. Mensen willen tegenwoordig meer en durven meer. Door te kiezen voor een combinatietrap die perfect past in uw woning beschikt u over een opvallende trap. Op deze manier wordt uw hal een lust is voor het oog. De combinatie trappen van Allstairs zijn stuk voor stuk designmeubels. Nederlandse woonliefhebbers zijn inmiddels overtuigd en ook de internationale woonscène heeft de exclusieve trappen van Allstairs ontdekt. Met een design combinatie trap van Allstairs haalt u ultieme perfectie in huis.

 

Bekijk hier onze modellen

Oneindig veel mogelijkheden

Allstairs Benelux ontwikkelt luxe trappen die nog nooit eerder zijn gemaakt. Door de wensen van onze klanten te combineren met onze creatieve geest komen de meest bijzondere en exclusieve trappen tot stand. Doordat Peter en René, de eigenaren van Allstairs, steeds grenzen verleggen worden de mooiste combinatie trappen gerealiseerd.

Allstairs heeft inmiddels vele combinatie trappen gerealiseerd, zoals:

  • Houten trappen met siersmeedijzer en handgemaakte versiering in het houtwerk
  • Witte trappen in Engelse stijl met een prachtige afwerking
  • Moderne trappen in combinatie met glas en RVS
  • Trappen met verlichte zwevende glazen treden
  • Volledig zwevende natuurstenen trappen
  • Volledig zwevende glazen trappen

De specialist in combinatie trappen

Trappenshowroom Allstairs Benelux is de specialist op het gebied van ontwerpen en combineren van allerlei soorten opvallende trappen. Of u nu op zoek bent naar een veilige hoofdtrap, een speciale vluchttrap of een design meubelstuk, Allstairs realiseert het voor u. Van ontwerp tot en met de oplevering nemen wij u de zorgen uit handen door het gehele traject uitstekend te begeleiden. U kunt bij ons zelfs alvast uw droomtrap samenstellen in onze webshop.

Neem even de tijd voor een afspraak in onze unieke showroom en laat u verrassen door de onbeperkte mogelijkheden van Allstairs!