Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Glazen trappen

Ga voor een tactische, moderne en transparante uitstraling, ga voor de glazen trappen van Allstairs Benelux. Een glazen trap van Allstairs is een exclusief kunstwerk, dat is afgewerkt met veel oog voor detail. De Allstairs glazen trappen zijn kwalitatief uitstekend en hebben een tijdloos design. U kunt optimaal gebruik maken van het licht en de ruimte die u in uw huis hebt. Bij Allstairs kunt u ook kiezen voor een speciale verlichting in de glazen treden, waarmee u zelf de sfeer bepaalt die de opvallende trap geeft.

 

Bekijk hier onze modellen

Hoe werkt het?

De treden worden in een RVS klem bevestigd welke tegen de wand of constructie bevestigd is. Dit is de enige manier om deze luxe trappen te laten voldoen aan de Europese eisen. Een testrapport waarin dit aangetoond wordt kan bij Allstairs Benelux beschikbaar worden gesteld.

Professionele montage

Naast het ontwerpen, bouwen en leveren van glazen trappen zorgen wij ook voor een professionele montage. Wij hebben een uitstekend samenwerkingsverband met deskundige aannemers. Op deze manier wordt uw glazen trap precies geplaatst zoals gepland, zodat u direct gebruik kunt maken van onze veilige en comfortabele trap. Stijlvolle en gedurfde trappen vindt u bij Allstairs. Maak vrijblijvend een afspraak en bekijk onze exclusieve trappen in onze showroom.