Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Materiaalkeuze

Trappen worden tegenwoordig steeds meer gezien als een designmeubel. De keuze bij Allstairs is enorm en de mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Wij hebben de expertise in huis om met vele materialen of een combinatie hiervan de meest exclusieve trappen te bouwen. Op deze manier kunt u uw huis inrichten met een opvallende trap in uw eigen stijl. Door het volgen van de laatste trends op het gebied van allure trappen speelt Allstairs duidelijk in op de behoeften van de klant. Welke specifieke wensen u ook heeft, Allstairs heeft alles in huis om tot een resultaat te komen dat aan uw wensen, eisen en de laatste trends voldoet.

Wat is er mogelijk?

Wij kunnen u exclusieve trappen van de volgende materialen of een combinatie hiervan leveren:

Ook voor speciale wensen wat betreft de afwerking van trappen kunt u bij Allstairs terecht. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw droomtrap te ontwerpen en te bouwen die perfect past in uw interieur. Wij verleggen graag onze grenzen en gaan elke nieuwe uitdaging aan.

Hulp bij het vinden van een designtrap

Bent u er nog niet uit welke trap het beste in uw woning of pand zou passen? Kom dan eens langs in onze trappen showroom om ideeën op te doen. Voor een persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een afspraak maken. Wij bespreken dan samen met u de mogelijkheden en uw wensen om als resultaat tot een prachttrap te komen.