Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Natuursteen trappen

Allstairs levert allure natuursteentrappen voor een stijlvol interieur in uw huis. Natuursteen trappen hebben een exclusieve en elegante uitstraling. Het is een mooi product met een tijdloos design. Bovendien is elke natuursteensoort die wij leveren van hoogwaardig materiaal dat door de jaren heen niet zal veranderen. De afwerking van natuursteentrappen kan geheel naar uw wensen worden uitgevoerd. Het kan bijvoorbeeld gepolijst worden, waardoor het een glad oppervlakte en een glanzende uitstraling krijgt. Daarnaast kunnen wij voor u het natuursteen hameren, branden, zagen en zoeten voor een wat grovere look.

 

Bekijk hier onze modellen

Uniek materiaal

Natuursteen is een natuurlijk product dat wereldwijd in tal van steengroeven ontgonnen wordt. De uiteindelijke huidige structuur is ontstaan na vele miljoenen jaren van opeenvolgende processen. Natuursteen is op verschillende plekken telkens aan andere omstandigheden (klimaat, plaats, warmte, kou) onderhevig. Dit zorgt ervoor dat elk stuk van welke natuursteensoort dan ook uniek is. Wanneer u kiest voor een natuursteentrap zult u dan ook nergens dezelfde structuur tegenkomen.

Stel uw droomtrap samen

Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn, Allstairs realiseert natuursteentrappen binnen uw budget. U kunt in onze webshop uw eigen samenstellen. Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of pand? Neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom om een prachttrap te laten realiseren.