Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Projecten

Trappen van Trappenshowroom Allstairs Benelux hebben een bijzondere aantrekkingskracht op verschillende personen. Omdat bepaalde projecten een aparte benoeming waard zijn hebben wij hiervoor een aparte pagina gemaakt.

 

Klik hier om de projecten te bekijken.

 

Zodra de klant of architect met een ‘apart’ idee komt haken vele trappenfabrikanten af. Allstairs Benelux ontwikkelt trappen die nog nooit eerder zijn gemaakt. Door de combinatie van uw wensen en onze creativiteit zijn wij in staat de mooiste en meest exclusieve resultaten te realiseren. Peter en René, de eigenaren van Allstairs Benelux, houden wel van een uitdaging:

‘Wij verleggen graag onze grenzen en zijn dan ook blij dat steeds meer mensen de trap als een kunstobject gaan zien.’ In Nederland heerste lange tijd het idee dat de trap niet meer was dan een houten of stalen gebruiksvoorwerp waarmee twee verdiepingen werden verbonden met elkaar. Neem nu bijvoorbeeld de keuken. Dertig jaar geleden kon men alleen kiezen uit witte kastjes en een simpele gootsteen. Tegenwoordig is alles verkrijgbaar en kan het niet gek genoeg. In de loop der jaren hebben de keuken, tuin en badkamer alle aandacht gehad en nu is dan eindelijk de trap aan de beurt.

 

Voor de klant nemen wij een groot aantal zorgen weg aangezien we het gehele traject begeleiden. Vanaf de offerteaanvraag tot en met de oplevering begeleiden we het traject van inmeten, tekenen, plannen en monteren. Zo heeft u de tijd om andere zaken te regelen voor uw woning.

De ene klant zal kiezen om geld te lenen voor een trap, terwijl de ander hier juist geen lening voor neemt. Samen met u stellen wij geheel naar uw wens en budget de trap voor uw interieur samen. Door onze nauwe samenwerking met architecten en aannemers leveren wij u een eindresultaat waar u meer dan tevreden over kunt zijn.

 

Maak even tijd voor een afspraak in onze unieke showroom en laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden van Allstairs Benelux!