Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Stalen trappen

Er wordt vaak gezegd dat een stalen trap koel is en geen karakter heeft, maar niets is minder waar. De stalentrappen van Allstairs Benelux zijn toonbeelden van elegantie, strakheid en exclusiviteit. Metalen trappen hebben een compleet andere uitstraling dan houten, glazen of natuursteentrappen, maar stalen trappen zijn ook zeker net zo mooi. Bovendien kan een stalen trap enorm goed worden gecombineerd met andere materialen waaronder hout, natuursteen en glas.

 

Bekijk hier onze stalen trappen

Twijfelt u aan een stalen trap?

Stalentrappen waren aanvankelijk voornamelijk gebruiksvoorwerpen voor industriële doeleinden en dat is vaak de reden dat veel mensen aarzelen om een stalen trap in hun interieur te integreren. Door gebruik te maken van verschillende materialen, de juiste creativiteit en de ontelbare mogelijkheden kunnen stalen trappen een prachtige aanvulling zijn voor uw woning of kantoor. Ook bij de afwerking van stalentrappen zijn verschillende bewerkingen mogelijk voor bijvoorbeeld een wat luxere uitstraling.

Vind de passende stalen trap

Welke uitvoering, vorm, afmeting of kleur stalen trap u ook voor ogen heeft, Allstairs is de trappen leverancier die het voor u kan realiseren. Wij nemen u de zorgen uit handen door vanaf de offerte aanvraag tot aan de oplevering alles voor u te regelen. Kom een keer kijken naar onze unieke stalentrappen in onze showroom en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor u te bespreken. Ook kunt u alvast in onze webshop uw eigen trap samenstellen.