Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Wat zijn kwartslag trappen?

Een kwartslagtrap is een rechte trap die aan de onderzijde of aan de bovenzijde een draai van 90 graden maakt. Op deze manier worden twee verdiepingen sfeervol met elkaar verbonden. Deze kwartslag trap, ook wel steek met kwart trap genoemd, wordt vaak geplaatst in woningen met bijvoorbeeld een smalle gang. Hoeveel beschikbare ruimte u ook heeft in huis, wij zijn in staat om voor u een fantastische resultaat neer te zetten.

De kwartslagtrap die bij u past

Bij Allstairs Benelux kunt u zelf bepalen welke materialen gebruikt worden. Een prachtige kwartslag trap in uw huis zorgt ervoor dat uw hal er hartelijk en sfeervol uitziet. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, Allstairs ontwerpt, bouwt en monteert de passende kwartslag trap voor u. Voor elke woning bepalen wij samen met u welk van onze kwartslagtrappen het beste zal passen, of dit nu met bovenkwart of onderkwart is. Elke woning is anders, dat is dan ook de reden dat Allstairs altijd op maat ontwerpt en bouwt. Voor een exclusieve uitstraling kunt u bij Allstairs kiezen voor een combinatie van verschillende materialen.

Gerealiseerde ontwerpen

Zie hieronder een aantal foto’s van prachtige kwartslag trappen in verschillende stijlen die wij inmiddels gerealiseerd hebben. Bent u op zoek naar inspiratie of heeft u al een aantal ideeën? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom om uw droomtrap te vinden. Een van onze deskundige adviseurs voorziet u dan graag van kwartslag trap op maat.