Openingstijden

Openingstijden showroom: 

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend.

U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.
0318-591222

Wat zijn steektrappen?

Een steektrap is een rechte opvallende trap die twee verdiepingen met elkaar verbindt, zonder dat hier een draaiing in zit. Met dit ontwerp krijgt uw woning een warme en chique uitstraling. Een steektrap wordt ook wel een rechte trap genoemd. Bovendien is de plaatsing hiervan in alle soorten woningen mogelijk. Hoeveel ruimte u heeft is niet het belangrijkste punt. Allstairs Benelux zorgt voor een passend eindresultaat in iedere woning.

De materialen

Een steektrap kan van verschillende materialen gemaakt worden. Door een groot aantal materialen aan te bieden kunnen wij zorgen voor de stijl in uw huis die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een klassiekere stijl of juist een strakke en moderne stijl, wij hebben de kennis en de juiste materialen om u te voorzien van prachtig resultaat. Bij Allstairs Benelux kunt u onder andere kiezen uit de materialen:

Uiteraard is bij Allstairs een combinatie van bovenstaande materialen mogelijk. Door materiaal te combineren geeft u net dat beetje extra uitstraling aan uw interieur. Wat uw voorkeur ook is of hoe uniek uw wensen ook mogen zijn, wij kunnen deze voor u uit laten komen door uw droomtrap te realiseren.

Gerealiseerde steektrap ontwerpen

De mogelijkheden bij Allstairs zijn legio. Wat u ook in gedachten heeft, Allstairs verlegt steeds weer haar grenzen en realiseert het voor u. Wij houden van nieuwe uitdagingen en wij zijn dan ook keer op keer trots op de gerealiseerde eindresultaten. Bekijk hieronder een aantal unieke steektrap ontwerpen die door Allstairs Benelux ontworpen, gebouwd en gemonteerd zijn, naar volle tevredenheid van onze klanten.